Ugrás a tartalomhoz

Ingyen mosipelus a kőbányai babák kelengyéjében

2021. júl. 05.

A Kőbányai Önkormányzat 2017. július 1-je óta támogatja az újszülöttek érkezését a praktikus termékeket tartalmazó babakelengye csomaggal. A csomagot idén mosható pelenkával, rágcsalánccal és szoptatós kendővel bővítették.

– A termékek összeválogatásában vezetőtársaim, gyakorló anyuka munkatársaim segítettek, igyekeztünk egy mindenki számára praktikus, a XXI. századi elvárásoknak megfelelő, minőségi termékekből álló csomagot összeállítani – írta a Koronageneracio.hu kérdésére Dr. Kovács Róbert Antal, a X. kerület polgármestere.

A több mint 50 ezer forint értékű babakelengye csomag megújítása során még jobb minőségű pelenkázó táskát és előkét is kapnak azok a babák és szülők, akik ezután igényelnek.

A kelengyében egy kiváló minőségű pelenkabelsőt és egy vízhatlan pelenkakülsőt találnak a családok. Ezzel a szettel egyszerűen szerezhetnek tapasztalatot a modern mosható pelenkázásról.

A csomagot minden helyi lakos alanyi jogon igényelheti kisbabája születésekor egy űrlap kitöltésével. Az igényléssel kapcsolatos részletek ide kattintva olvashatók.