Ugrás a tartalomhoz

Kik vagyunk?

Egy koronababa szülei vagyunk. 10 éves házasok, 24 éve társak. Családi vállalkozásunkban üzleti kommunikációs tanácsadással foglalkozunk. Megpróbálunk párbeszédeket létrehozni, kicsit mindig javítani a dolgokon, magunkon. Ez itt most egy privát projekt annak örömére, hogy sok-sok várakozás után végre szülők lehettünk.

Ha szeretnéd felvenni a kapcsolatot velünk, írj üzenetet.

Holics Szilvia ötletgazda, főszerkesztő – Korpics Zsolt főtanácsadó és technikus

Hogyan tudsz kapcsolódni?

A Koronageneráció.hu portál egy társadalmi vállalkozás. A koronavírus járvány környékén született generáció szüleinek szeretnénk segíteni kutatásainkkal, cikkekkel, eseményekkel. Te is bekapcsolódhatsz a munkánkba!

Ha tetszik amit csinálunk, örömmel vesszük, ha meghívsz minket egy virtuális kávéra. A legegyszerűbben úgy tudsz adományt küldeni, hogy a banki átutaláshoz másodlagos azonosítóként megadod az adomany@koronageneracio.hu e-mail címet.
A közleménybe írd: adomány!

Családokkal, gyerekekkel foglalkozó szakértőket, elemzőt, szövegírót, grafikust, webfejlesztőt, sajtóst, social mediást várunk elsősorban a csapatba, de minden önkéntesnek találunk feladatot. Örömmel várjuk azokat is, akik kisbabával otthonról keresnek szellemi kihívást akár csak 1-2 órára is.

Több mint 2300 fantasztikus segítőnk akadt eddig. Ők voltak azok, akik egy érdekes kérdőív segítségével meséltek szokásaikról. Ha szeretnél értesülni a következő felmérésről, lehetőséged van feliratkozni az értesítőre.

Ha üzletileg érdekesnek tartod a témát, megnézhetjük, tudsz-e médiafelületet vásárolni nálunk. Nem fogadunk el hirdetést és pénzt olyan cégektől, akiket nem ajánlanánk jó szívvel.

Értékeink

Hiszünk benne, hogy minden szülő a saját tudása szerinti legjobbat akarja adni a gyerekének. Mi felkutatjuk a tudományosan igazolt jó gyakorlatokat, hogy céljaikban támogassuk a szülőket.

Naprakész

A legfrissebb gyakorlatokat és tudományosan bizonyított tényeket nyomozzuk.

Elfogadó

Minden erőnkkel igyekszünk azon, hogy ítélkezés nélkül, erőszakmentesen fogalmazzunk.

Értékalapú

Bátran vállaljuk, hogy kapcsolódó nevelés, fenntarthatóság és demokráciapártiak vagyunk.

Kép: Takács Emese spóra nyomata

Közreműködők és inspirálók

Balla Csönge – logó és arculati elemek
Boncsér Orsolya – Szuzi és a naplopók – fotó
Szabó Krisztiánné – Green English – szakfordítás

Köszönet a bátorításért, segítségért, inspirációért:
Bárányi Ildikó, Becze Kata, Bjelik Niki, Csák Anna, Czére Zsóka, Fejes Csilla, Hajas Gabriella, Halászné Simon Eszter és Simon Diána, Kiss Anikó, Kovács Edit, Krémer Sári, Laczi Edit, Lei Zsuzsanna, Pánczélné Varga Adrienn, Sándor Kata, Sárosi Eszter, Swiderski Erika, Szabó Anett, Tóth Katalin